Maybach

De AutoExpert   |  16 Septembrie, 2011

Distribuie :

Maybach aduce un model nou la Frankfurt

Maybach s-a întrecut din nou pe sine la Frankfurt. Constructorul de lux a venit cu o limuzină aniversară, botezată Edition 125, creată în cinstea venerabilei vârste pe care o împlineşte Mercedes.

Deşi nu traversează o perioadă foarte roz, Maybach a ţinut să celebreze anul acesta cei 125 de ani împliniţi de Mercedes, fratele de concern. Constructorul de lux a dezvăluit un model aniversar, botezat Edition 125, bazat pe versiunea de serie 57S.

Produs într-un singur exemplar, Maybach Edition 125 se bucură de o cotieră embosată cu laser cu logo-ul mărcii, lumină ambientală şi o serie de accesorii de personalizare noi în gama brandului de lux. Tot la interior, limuzina oferă un torpedou pe care apare încrustată semnătura lui Wilhelm Maybach, cusături argintii contrastante pentru tapiţeria din piele şi inserţii piano black şi piano silver la nivelul planşei de bord.

La exterior, modelul se bucură de o finisare în două nuanţe exclusiviste, Tahiti Black şi Patagonia Silver, precum şi de un set de jante impunătoare, cu dimensiune de 20 de inch.

Odată cu lansarea ediţiei speciale aniversare, Maybach a anunţat şi operarea unor modificări de ordin mecanic sub caroseria modelelor 57S şi 62S. Ambele primesc 18 cai putere în plus, reuşind să totalizeze 630 de cai. Nivelul mediu al consumului scade şi el la 15.8 litri la 100 de kilometri, iar valoarea emisiilor se opreşte la 368 de g/km. Alături de această revizuire a propulsorului, Maybach promite şi o serie de modificări estetice discrete.

Recomandate:

(VIDEO) Lexus LS400 versus Mercedes-Benz W140! Află cine va fi mai rezistent într-un impact frontal - Photo
Diverse
(VIDEO) Lexus LS400 versus Mercedes-Benz W140! Află cine va fi mai rezistent într-un impact frontal

Producătorii canalului de Youtube, ddKaba, au organizat o serie de crash teste în care cu ajutorul unei catapulte speciale ciocnesc frontal două vehicule. Într-unul dintre aceste teste au

Pavel
Acest Dodge Challenger din 1970, vedeta filmului 2 Fast 2 Furious, a fost scos la vânzare - Photo
Diverse
Acest Dodge Challenger din 1970, vedeta filmului 2 Fast 2 Furious, a fost scos la vânzare

Exemplarul s-a păstrat într-o condiție de invidiat

Sergiu
Audi RS4 Avant îl așteaptă zile grele. BMW a confirmat oficial noul M3 Touring - Photo
Noutăți
Audi RS4 Avant îl așteaptă zile grele. BMW a confirmat oficial noul M3 Touring

Audi RS4 Avant și Mercedes-AMG C63 Estate au primit în sfârșit un răspuns din partea bavarezilor. Oficialii din Munchen tocmai au confirmat zvonurile despre producția primului M3 Tour

Redactor AE
Zvonuri: Toyota ar fi sistat dezvoltarea și producția motoarelor V8 - Photo
Noutăți
Zvonuri: Toyota ar fi sistat dezvoltarea și producția motoarelor V8

Presa niponă scrie că constructorul Toyota a oprit dezvoltarea și producția motoarelor V8, astfel că viitorii clienți a noii generații Lexus LC, se vor mulțumi doar cu unități V6 turbo.În co

Pavel