Mercedes-AMG SL obține câteva noutăți, inclusiv o paletă nouă de culori

De Inna   |  25 Mai, 2023

Distribuie :

Germanii de la Mercedes au pregătit o serie de modificări pentru decapotabila AMG SL. Acum, datorită diviziei de personalizare Manufaktur, modelul primește o nouă paletă de culori, atât pentru exterior, cât și pentru interior. În ofertă se includ și materiale noi pentru habitaclu. 

Datorită diviziei de personalizare, decapotabila are acum o paletă de culori îmbogățită cu cel puțin 8 nuanțe noi pentru exterior și interior. Prin urmare, clienții pot opta acum pentru una din următoarele nuanțe: albastru Vintage, gri Silicon, albastru metalizat Cote d’Azur, roșu metalizat Rubellite, negru mat Night, argintiu mat Hightech, gri mat Graphite și verde mat Ireland.

x
x
x
x
x

După cum am menționat anterior, noutățile sunt așteptate și la interior. Prin urmare, scaunele sunt îmbrăcate în piele Nappa exclusivă, cu emblema AMG brodată pe tetiere. Mai mult, scaunele conțin inclusiv cusături în forma unor romburi, iar aceeași tapițerie este prezentă și pe cotieră, la panourile portierelor, în consola centrală și chiar și în părțile inferioare ale bordului. Până și volanul este îmbrăcat în piele Nappa, care a fost cusută manual. 

x
x
x

Un alt accesoriu pe interior sunt covorașele cu sigla AMG brodată, care conțin și cusături speciale. Sunt prezente și praguri iluminate cu sigla AMG, și cu inscripția Manufaktur printate pe acestea. Potrivit informațiilor existente, reprezentanții germani încă nu au anunțat prețurile pentru noul pachet. Comenzile pentru acestea vor fi deschise în ultimul trimestru din an.