Mercedes-Benz a dezvăluit interiorul impresionant al viitorului EQS!

De Pavel   |  29 Martie, 2021

Distribuie :

Mercedes-Benz a dezvăluit interiorul viitoarei limuzine electrice EQS. Principala inovație tehnică va fi apariția sistemului multimedia MBUX Hyperscreen cu un ecran de o lățime totală de 56 inch care ocupă tot spațiul planșei de bord. Debutul public al lui Mercedes-Benz EQS este programat pentru 15 aprilie.

Serviciul de presă Daimler a povestit despre sistemul multimedia MBUX Hyperscreen și anterior, însă imagini cu interiorul de serie a modelului electric au fost publicate abia acum. 

Așadar, vorbim despre trei display-uri conectate unul cu altul și aranjate pe o sprafață comună. Primul de 12.3 inch pentru intrumentarul de bord, altul de 17.7 inch cu touchscreen situat pe centru bordului și al treilea de 12.3 inch la fel fiind tactil, a fost aranjat în fața pasagerului. Gurile de ventilare centrale sunt mascate, iar butoanele fizice precum pornirea motorului și luminile de avarie s-au mutat pe tunelul central.

Pentru buna funcționare a noii interfațe, Mercedes folosește un sistem multimedia cu 8 procesoare și 24 GB de memorie RAM! Alte caracteristici distinctive ale lui MBUX Hyperscreen sunt sistemul multimedia care include feedback-ul tactil și iserviciile integrate de muzică. Sistemul electronic este capabil să învețe de sine stătător, răspunzând gesturilor pasagerilor din față și din spate. La fel a fost inclusă și gestionarea vocală.

Mercedes-Benz EQS în versiunile sale de top va fi echipat cu un sistem audio Burmester de 710 wați cu 15 difuzoare, unde acustica va putea imita sunetele motorului cu ardere internă sau va crea un "soundscape" special, de exemplu, pentru a simula sunetele de ploaie, pădure sau valuri de mare. Pe lângă HYPERSCREEN MBUX, flagship-ul electric al celor de la Mercedes-Benz poate fi echipat cu un Head-up display cu funcție de realitate augmentată.

x
x
x
x
x
x
x