Merită investiția? Acest Ford F-250 din 1980, practic fără parcurs, s-a vândut pentru 97.000 $

De Sergiu   |  3 Februarie, 2021

Distribuie :

În lumea iubitorilor de mașini cu istorie, un loc aparte îl ocupă așa-numitele capsule ale timpului, care păstrează vie și nealterată imaginea ce o aveau cu decenii în urmă!

Din această categorie face parte și acest Ford F-250 Custom Stateside din 1980, care în ciuda faptului că are patru decenii de existență în spate, poate fi numit nou din toate punctele de vedere. Vehiculul a fost livrat către reprezentanța Ford din localitatea Rockford, statul Illinois, dar din motive necunoscute nu a reușit să-și găsească un stăpân până acum.

Exteriorul pickup-ului este finisat într-o nuanță specială, numită Midnight Blue Metallic. Sub capota acestuia se găsește un propulsor V8 de 5.8 litri volum, capabil de 138 CP în cuplu cu o transmisie automată cu trei rapoarte.

În interior se regăsesc un radio pentru frecvențe AM, dar și un încălzitor de mare putere, pentru a face față cu brio iernilor din Illinois. Conform specificațiilor din uzină, Ford-ul are o capacitate utilă de încărcare de 750 kg.

Din spusele vânzătorului reiese că unicile imperfecțiuni pe care le avea mașina după 40 de ani de așteptare erau o roată dezumflată și câteva zgârieturi minore. O nouă baterie, un schimb de ulei, dar și câțiva litri de combustibil l-au readus la viață.

Pentru unitatea de 40 de ani s-a licitat intens! După 62 de oferte, prețul final pentru care a fost adjudecată mașina a fost de 97.000 $! Vă lăsăm pe voi să decideți dacă merită investiția sau ați opta pentru ceva mai nou, și de ce nu, mai confortabil.

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

Sursa: thedrive.com

Recomandate:

(VIDEO) Un șofer de rută a fost depistat în stare de ebrietate volan. Ce spune Poliția - Photo
Sociale
(VIDEO) Un șofer de rută a fost depistat în stare de ebrietate volan. Ce spune Poliția

Potrivit oamenilor legii, ieri, în jurul orei 13:00, un șofer de autobuz de pe ruta Chișinău - Cruzești a fost depistat la volan în stare de ebrietate. Fiind supus testului alcoolscopic, r

Inna