Moldovenii din America au inventat propria protecție anti-furt catalizatoare!

De Redactor AE   |  29 Noiembrie, 2020

Distribuie :

Problema furturilor de catalizatoare de pe mașinile hybrid, în special Tyota Prius, este răspândită nu doar în Republica Moldova ci și în țările înalt dezvoltate. S-ar putea să rămâi surprins, dar chiar și în SUA se fură acest filtre de noxe. 

Acest lucru a dus la apariția mai multor companii pe piață care să vină cu propriile soluții în ce privește protecții anti-furt pentru catalizatoarele Prius, cum ar fi Cat Security. Însă moldovenii noștri au fost puțin mai inventivi și fără mari cheltuieli au găsit propria soluție. Ceva ce le-ar tăia din pofta hoților de catalizatoare, la fel de ușor, cu pot fi tăiate chiar și catalizatoarele. 

Au sudat bucăți de armatură! Pentru că nu este prea ușor să treci prin ea cu un ferăstrău electric compact, caz în care ai nevoie cu siguranță de un polizor unghiular (i se spune bolgarkă în popor), iar asta îți face mari bătăi de cap. 

Uite așa, moldovenii au reușit să aducă industriei ceva nou și util, la bani puțini și fără să fie necesar de multe cunoștințe pentru a-ți securiza catalizatorul. 

Deocamdată invenția  nu a fost patentată, ceea ce înseamnă că e free for use! Baftă!

x
x