Momentul în care un Audi iese pe contrasens și provoacă un accident care blochează sute de oameni pe Transfăgărășan!

De Pavel   |  9 August, 2022

Distribuie :

Recent, pe transfăgărășan a fost înregistrat un accident grav, după ce un Audi a ieșit pe contrasens cu scopul de a depăți o coloană de mașini, după ce s-a izbit frontal cu altă mașină. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de bord.

Din cauza accidentului, s-a format ambuteiaj din sute de mașini, în care sute de oameni au fost nevoiți să petreacă ore în șir în mașini fără mâncare, apă sau veceu.

"Este revoltător ce se întâmplă în fiecare weekend pe Transfăgărășan! Este de-a dreptul strigător la cer! În data de 6 august, deplasându-mă din județul Argeș către județul Sibiu, am fost blocat timp de 2 ore și 47 de minute pe Transfăgărășan.

Nu mergeam la admirat peisaje, ci, pur și simplu voiam să mă întorc acasă. Am călătorit în 72 de țări până acum, dar așa ceva nu am văzut nicăieri!  Șirul de mașini se întindea mulți kilometri, oamenii își făceau treaba mică și mare la margine de drum, în mașini erau bebeluși, femei însărcinate… Sute, poate chiar mii de oameni blocați. Apoteotic! Post-apocaliptic", a scris un bărbat blocat în traficul de pe Transfăgărăşan.

sursa: antena3.ro