Neglijența șoferilor șochează! Un pieton la un pas de a fi călcat de două mașini consecutiv (VIDEO)

De Pavel   |  29 Iulie, 2021

Distribuie :

INSP anunță că demarează pe o perioadă de 10 zile, ooperațiune ”Pietonul”, menită să sensibilizeze pietonii care traversează neregulamentar. Între timp, unii șoferi din capitală sunt tot mai des suprinși cum nu acordă prioritate pietonilor și chiar când sunt la un pas de a-i lovi, manevrează și își continuă drumul.

Cel mai recent caz, a fost surprins ieri la intersecția străzilor Vadul lui Vodă și M. Drăgan, din sectorul Ciocana al capitalei. Materialul video transmis redacției AutoExpert.md de către un cititor fidel, ne arată cum o tânără încearcă să traverseze regulamentar pe trecerea de pietoni, când la un moment este aproape spulberată de o mașină care vira de pe str. Drăgan.

A scăpat ca prin minune, însă la câteva secunde distanță un Audi care se deplasa pe str. Vadul lui Vodă, în ultimul moment observă tânăra și frânează brusc!

Potrivit martorului, momentul a fost filmat în data de 28 iulie, în jurul orei 18:40. Primul șofer care a atentat la siguranța pietonului vorbea la telefon în timpul manevrei, chiar dacă în zonă se înregistra trafic aglomerat.