Nissan publică primele imagini cu interiorul noii generații Qashqai

De Pavel   |  7 Decembrie, 2020

Distribuie :

Nissan își bucură fanii și clienții cu primele imagini detalaite de la interiorul noii generații Qashqai. SUV-ul s-a ales cu un bord digital de 12.3 inch, un Head-up Display de 10.8 inch, iar sistemul de infotainment va fi proiectat de un display de 9 inch.

Viitorii proprietari a noului Qashqai vor avea la dispoziție un instrumentar digital de bord cu ecran TFT de 12.3 inch care va include mai multe layout-uri pentru a afișa informații despre trafic, navigație sau vehicul. Funcțiile vor putea fi operate de pe volan. 

Alături de instrumentarul de bord, Nissan adaugă în dotarea noului Qashqai și un Head-up Display de 10.8 inch, care potrivit constructorului este cel mai generos din segment. Acesta este capabil de a afișa informații importante cu privire la navigație, sisteme de asistență active sau date despre drum.

Printr-un display de 9 inch, va fi proiectat sistemul de infotainment, care va fi compatibil cu Android Auto și Apple CarPlay. Tot aici, Nissan menționează un modem In-Car Wi-Fi cu acces pentru 7 dispozitive, sistem audio Bose cu 10 boxe și compatibilitate cu Google Assistant și dispoztivele Amazon Alexa.

Niponii au ajustat aplicațiile Vehicle Health, hărțile de navigație TomTom 3D Maps & Live Traffic, dar și Stolen Vehicle Tracking, un serviciu cu acces direct la serviciile de urgență pentru recuperarea mașinii în caz de furt.

x
x

 

Șoferul, dar și pasagerii săi, vor putea încărca telefoanele wireless cu viteze de până la 15 W, la care se adaugă porturi USB-A și USB-C.

Nissan informează la fel că, Qashqai oferă scaune cu piele Nappa cu un design nou și funcție de masaj cu trei programe, volanul este încălzit, iar selectorul pentru versiunile cu cutie de viteze automate a fost îmbunătățit.

Noul Qashqai este construit pe arhitectura CMF-C a Alianței Renault-Nissan și va avea o versiune e-Power. Aceasta implică un motor pe benzină cu un generator de energie, un invertor care transformă curentul continuu în curent alternativ, o baterie și un motor electric.

SUV-ul va fi echipat și cu o versiune nouă a sistemului semi-autonom ProPilot, care permite mașinii să accelereze și să frâneze cu păstrarea benzii de circulație.

x
x
x
x
x