Noul Bentley Flying Spur S debutează cu propulsor V6 plug-in hybrid!

De Inna   |  15 Iunie, 2022

Distribuie :

Bentley a publicat primele imagini și detalii, care dezvăluie noua versiune Flying Spur S. Aceasta debutează cu două motorizări disponibile și devine o versiune mai puternică. Debutul public al lui Bentley Flying Spur S va avea loc în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood.

Constructorul britanic de automobile lansează o versiune mai puternică a modelului de lux Flying Spur, care poartă denumirea Flying Spur S. Noua versiune se deosebește de cea precedentă datorită accentelor negre la exterior. Aici vorbim despre grila, splitterul față, elementele decorative laterale, ramele geamurilor, carcasele oglinzilor și terminațiile sistemului de evacuare. Totodată, logoul versiunii S a fost amplasat pe aripile laterale. Printre altele, clienții vor avea de ales din jante cu design nou cu dimensiuni de 21 sau 22 de inch.

x
x
x
x
x
x
x
x

Pe interior, producătorul britanic a pregătit praguri și tetiere inscripționate cu numele versiunii și accesorii de bord cromate. Clienții vor putea alege din mai multe versiuni de tapițierie în două nuanțe. Acum afișajul instrumentarului de bord digital este identic cu cel al lui Bentley Continental GT Speed.

După cum am spus și anterior, noua versiune va fi disponibilă cu două motorizări: una convențională și una plug-in hybrid. Cea convențională nu este decât un propulsor V8 de 4.0 litri volum, care dezvoltă 550 CP și 770 Nm. Sistemul de propulsie electrificat are la bază un V6 de 2.9 litri volum. Sistemul dezvoltă 544 CP și 750 Nm, iar bateria integrată poate susține o rulare pur electrică de până la 41 de kilometri.

 

Recomandate:

Nissan intenționează să lanseze un model dotat cu baterii solide în 2028 - Photo
Noutăți
Nissan intenționează să lanseze un model dotat cu baterii solide în 2028

În 2028, niponii de la Nissan intenționează să lanseze un model echipat cu baterii în stare solidă. În acest mod, constructorul nipon vrea să facă pasul spre o baterie litiu-ion

Inna