Noul tarif pentru călătoriile în transportul public a intrat în vigoare!

De Inna   |  30 Iunie, 2022

Distribuie :

Primăria municipiului Chișinău a venit cu un anunț, prin care informează că noul tarif unic pentru călătoriile în transportul public a intrat în vigoare. Conform aleșilor locali, prin acest fapt se urmărește scopul de a echilibra cheltuielile de întreținere și dezvoltare a rețelei de transport public municipal.

Începând cu 1 iulie curent, prețul pentru o călătorie în transportul public, indiferent dacă e troleibuz sau autobuz, va constitui 6 lei. Același preț va fi indiferent dacă călătoriile vor fi realizate în oraș sau suburbii. 

Potrivit informațiilor anunțate de municipalitate, pentru a facilita procesul de achitare a costului pentru călătorie, a fost prevăzut un sistem avantajos de abonamente, pentru diferite categorii de cetățeni/călători. Acestea pot fi procurate la adresele anunțate de Primăria Chișinău și de Direcția Generală Transport Public și Căi de Comunicații.

Recomandate:

Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB - Photo
Noutăți
Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB

Constructorul britanic de automobile susține că a demarat producția lui Bentayga EWB, mașina cu cele mai avansate scaune din istorie. Se spune că pentru a realiza un exemplar, inginerii au nevoie de 1

Inna
Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric! - Photo
Noutăți
Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric!

Viitorul Volvo XC90, dotat cu un sistem de propulsie electric, a apărut într-o serie de imagini patentate. Potrivit unor zvonuri, denumirea noii generații ar putea fi EXC90.  x

Inna