Noul Volkswagen Arteon Shooting Brake dezvăluit de chinezi cu o săptămână înainte de prezentarea oficială!

De Pavel   |  18 Iunie, 2020

Distribuie :

Noul Volkswagen Arteon Shooting Brake este programat pentru prezentarea oficială în data de 24 iuni, însă un site chinez s-a grăbit să ne arate noul model al nemților înainte de toți. Chiar dacă imaginile publicate înregistrează carențe la capitolul calitate, totuși putem analiza noile elemente introduse de Volkwagen.

Așadar, noul Arteon Shooting Brake dezvăluit în premieră de publicația chineză Autohome, se prezintă cu o parte frontală agresivă similară cu cea a sedanului, o grilă cu lamele situate orizontal și faruri LED. De fapt modificările la exterior nu sunt majore și se impun în mod evident printr-un alt profil și un posterior diferit, protecții speciale de plastic la nivelul aripilor, evacuări și barele cromate.

La fel, observăm din imagini, că noul Volkswagen Arteon Shooting Brake oferă și o gardă la sol mai mare, ceea ce face modelul să semene cu versiunile Alltrack de la Volkswagen.

Potrivit informațiilor livrate de chinezi, Shooting Brake-ul are dimensiuni similare cu cele ale sedanului, este la fel de înalt și la fel de lat, însă cu 4 milimetri mai lung, ajungând la 4.869 milimetri. Acoperișul panoramic și jante de aliaj cu diametrul de 18 și 19 inch vor fi disponibile opțional.

Pe piața din China, noul Arteon Shooting Brake va păstra benzinarul turbo de 2.0 litri volum, disponibil în două versiuni de putere de 190 și 220 CP. Ambele variante vor fi cuplate la o transmisie automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj, dar și cu un sistem de tracțiune integrală 4MOTION.