O altfel de capsulă a timpului! A fost găsită o Toyota Camry XV40 cu un parcurs de numai 2.000 km

De Pavel   |  19 Ianuarie, 2021

Distribuie :

Bloggerul auto Roma-Urraco, a publicat pe canalul său de YouTube, un nou material video cu o alt fel de capsulă a timpului. Dacă de obicei este vorba despre mașini de epocă cu parcurs mic în stare impecabilă, de această dată a fost găsit un exemplar Toyota Camry în celebra caroserie XV40, cu un parcurs de numai 2.000 de kilometri.

Toyota Camry XV40 a fost comercializată în perioada anilor 2006 - 2011. Mașina găsită este un pre-facelift care a fost achiziționată de primul proprietar în 2008. Chiar dacă aceasta trebuia să fie o mașină de serviciu, în toți cei 12 ani de viață, vehiculul a stat mai mult în garaj. Cu ceva timp în urmă, proprietarul sedanului nipon a decedat, iar rudele au decis să vândă mașina, care a devenit o adevărată descoperire pentru fanii mărcii nipone.

Aspectul exterior al vehiculului corespunde cu al unui automobil absolut nou. Pe caroseria finisată în culoarea neagră nu veți găsi nici un defect, ne mai vorbind de rugină. La interior persistă mirosul unei mașini noi, iar velurul cu care sunt tapițate scaunele se prezintă într-o stare intactă. Tot aici, menționăm și jantele de 16 inch care în continuare sunt încălțate în anvelope Yokohama, instalate din uznină.

Înainte de vânzare, acest Camry a trecut printr-o deservire tehnică complexă, în cadrul căreia au fost schimbate toate uleiurile, filtrele, lichidele și a fost instalată o baterie nouă.

Sub capota acestui Camry XV40 se regăsește motorul în patru cilindri 2AZ-FE de 2.4 litri volum, care dezvoltă 167 CP. Propulsorul, despre care se spune că ar fi capabil să parcurgă 1 milion de kilometri fără reparații, este cuplat la o transmisie automată cu cinci rapoarte.

Într-un final, bloggerul a decis să achiziționeze acest Camry impecabil, însă fără a numi cât l-a costat acesta.