O companie de tuning niponă a realizat o transformare spectaculoasă a unui Lamborghini Countach

De Inna   |  2 Ianuarie, 2024

Distribuie :

Liberty Walk, faimoasa companie japoneză de tuning, pregătește un proiect spectaculos pentru Salonul Auto de la Tokyo din această lună - un Lamborghini Countach "widebody". Această inițiativă vine după succesul lor cu un Ferrari F40 modificat, care a stârnit numeroase reacții în comunitatea entuziaștilor.

În trecut, Liberty Walk a adus modificări semnificative unui alt supercar italian clasic, Ferrari F40, provocând chiar o posibilă reacție negativă din partea producătorului. Cu toate acestea, compania japoneză pare să își mențină reputația de a crea transformări îndrăznețe și controversate.

Un video de prezentare pe YouTube dezvăluie că Lamborghini Countach a suferit o transformare spectaculoasă, similară celei a lui F40. Liberty Walk a echipat supercar-ul cu un kit de caroserie distinctiv, inclusiv aripi față și spate lărgite, un bumper nou, un splitter masiv și canale aerodinamice accentuate.

Mașina a fost coborâtă agresiv, are praguri laterale noi și jante negre. Partea din spate a fost, de asemenea, transformată, prezentând un difuzor de aer nou, evacuări cu patru țevi și un eleron masiv.

Detaliile despre acest Countach nu sunt pe deplin cunoscute. Nu este clar dacă mașina aparține Liberty Walk sau dacă proprietarul a decis să o aducă la tuner pentru o transformare completă. Indiferent de circumstanțe, proiectul se anunță a fi una dintre atracțiile principale ale Salonului Auto de la Tokyo.