O nouă versiune pentru Toyota GR Supra va fi lansată în cinstea lui Paul Walker

De Inna   |  29 Septembrie, 2021

Distribuie :

Revista japoneză Tom`s Racing a decis să lanseze o versiune neobișnuită pentru Toyota GR Supra. Mașina va fi lansată în cinstea celebrului actor din Fast and Furious, Paul Walker. 

Probabil că toți cunosc faptul că Paul Walker era un fan înrăit al modelului Supra, produs de Toyota. Anume din acest motiv, jurnaliștii au optat pentru acest automobil. Sub capota mașinii este un motor de 3.0 litri volum, care dezvoltă 420 CP. La propulsorul termic este conectată o transmisie automată, iar suspensia poate fi reglată în mod independent. 

Atelierul de tuning care s-a preocupat de marea transormare, a decis să facă modificări și pe interiorul automobilului, oferindu-i o imagine mult mai proaspătă și modernizată. 

Producătorii sunt ferm convinși că mașina va fi foarte solicitată în rândul fanilor. În total vor fi lansate doar trei automobile de acest gen, iar prețul este de 116.759 de dolari. 

Cererea pentru procurarea noului model Supra, poate fi depusă până pe 31 octombrie, iar compania va asigura livrarea deja până la finalul acestui an. Totodată, reprezentanții menționează dacă cererea va fi prea mare, ei vor realiza o strategie prin care noile Supra vor fi produse în serie.