PATRU accidente în lanț, au avut loc pe o autostradă din România, 55 de mașini implicate!

De Redactor AE   |  16 Iulie, 2021

Distribuie :

(Stirea se poate Actualiza)
Nu doar moldovenii șchiopătează rău când vine vorba de șofat. Iată că și în România, conducătorii a câteva zeci de mașini au făcut de rușine școala auto de peste Prut. 

Cel puțin 57 de persoane au avut nevoie de îngrjiri medicale după ce în această dimineață, pe autostrada A2 București - Constanța, în urma a tocmai patru accidente în lanț! Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizați peste 160 de pompieri, paramedici, medici și asistenți, informează Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, via digi24.ro. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, au avut loc trei evenimente rutiere distincte:

- km. 181, la limita dintre loc. Peștera și Medgidia, pe sensul către Constanța, eveniment în care au fost implicate 2 autovehicule. Potrivit primelor informații, 4 persoane au suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale;

- km. 181+500 de metri, sensul către Constanța, s-a produs un accident în care au fost implicate 5 autovehicule. Din primele date, 2 persoane au fost rănite;

- km. 183, municipiul Medgidia, sensul către Constanța, a avut loc un carambol în care au fost implicate 30-35 de autovehicule. În momentul de față, la acest eveniment au fost rănite ușor 2 persoane (doi minori în vârstă de 6, respectiv 9 ani).

Ulterior, după orele mesei, s-a mai produs un accident cu implicarea a 3 automobile. 

x
x
x
x
x
x
x