Pe bd. Dacia au început lucrările de amenajare a benzii dedicate pentru bicicliști

De Inna   |  3 Decembrie, 2021

Distribuie :

În sectorul Botanica al capitalei au început lucrările de amenajare a unei benzi dedicate pentru bicicliști. Aceasta va fi aplicată pe bulevardul Dacia, tronsonul cuprins între strada Hristo-Botev și bulevardul Traian. 

x
x
x

Banda pentru bicicliști va fi amenajată în regim de testare, respectiv este aplicată temporar. Măsura face parte din proiectul „Coridor Verde și Sigur”, care a fost realizat cu scopul prevenirii deceselor pietonilor în cadrul trecerilor amenajate speciale, dar și pentru a crește siguranța utilizatorilor de transport alternativ. 

Proiectul este realizat de către Project Line SRL, PlatformaUrbana, AO „Automobil Club din Moldova” în colaborare cu Direcția Generală Tansport din mun. Chișinău, cu suportul proiectului PNUD Moldova și GEF Moldova „Orașe verzi durabile pentru Moldova”, și „Grupul de lucru pentru transport alternativ”.

Recomandate:

Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB - Photo
Noutăți
Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB

Constructorul britanic de automobile susține că a demarat producția lui Bentayga EWB, mașina cu cele mai avansate scaune din istorie. Se spune că pentru a realiza un exemplar, inginerii au nevoie de 1

Inna
Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric! - Photo
Noutăți
Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric!

Viitorul Volvo XC90, dotat cu un sistem de propulsie electric, a apărut într-o serie de imagini patentate. Potrivit unor zvonuri, denumirea noii generații ar putea fi EXC90.  x

Inna