Piesă de colecție de vânzare în Chișinău! Acest Jaguar XJ-S din '90 își caută noul stăpân

De Pavel   |  29 Aprilie, 2021

Distribuie :

 

Odată cu modificarea legii care vizează mașinile istorice, pe străzile din țară am început a observa tot mai multe vehicule iconice, care au scris istoria industriei auto. Astăzi vă povestim despre un Jaguar XJ-S V12, care tocmai a fost scos la vânzare cu un preț destul de accesibil, prezentându-se într-o stare relativ bună.

Contactat de redacția AutoExpert.md, actualul proprietar ne-a informat că Jaguarul a fost importat de dînsul personal și se vinde deja vămuit. XJ-ul a fost cumpărat din Orlando, Florida, pe tot parcursul vieții sale având doar un singur proprietar. Este vorba despre un pilot cu renume a companiei United Airlines, care a achiziționat coupe-ul britanic în 1990 și l-a folosit drept mașină de weekend.

Ajungând în Moldova, mașina a avut parte de toate service-urile necesare. Au fost schimbate bujiile, plăcuțele de frână, revizuit sistemul de frânare inclusiv și etrierele, au fost schimbate câteva elemente ale suspensiei și acum mașina se arată perfect din punct de vedere tehnic.

Având un parcurs de 80.000 de mile, pe parcursul a celor 30 de ani vopseaua caroseriei a avut de suferit din cauza climei însorite din Florida. În schimb acest lucru a ferit-o de rugină. Așadar, noul stăpân al Jaguarului ar urma să-i revopsească caroseria și să împrospăteze elementele din lemn de la interior, care în rest nu poate avea nici o obiecție.

Mașina se vinde cu toate actele originale și cartea de service, iar proprietarul acesteia accentuează faptul că mașina niciodată nu a fost implicată în accidente. Prețul este de 12.500 de euro! Un cost destul de modest în raport cu emoțiile pe care le vei savura la volanul acestui minunat XJ-S V12.

Anunțul cu vânzarea mașinii îl găsiți AICI!

x
x
x
x
x
x
x
x
x