Pinzgauer, cunoscutul vehicul militar, de vânzare în Moldova! Exemplar timpuriu cu parcurs mic

De Sergiu   |  12 Septembrie, 2020

Distribuie :

Chiar dacă prin excelență Pinzgauer este un vehicul de croială militară, acesta a reușit să fie îndrăgit și de civili deopotrivă. Deja de câteva decenii modelul este faimos pentru calitățile sale de offroad și deservirea simplă.

Chiar dacă s-au produs în tiraj limitat, de aproape 20.000 unități, acest exemplar se vinde în Moldova! Acesta a apărut recent pe un portal specializat. Vizual, se prezintă foarte bine, atât la exterior cât și interior, iar parcursul e de doar 10.000 kilometri din spusele vânzătorului. Exemplarul spre vânzare este unul din primele produse, fiind asamblat în 1973, la doar doi ani după lansarea modelului.

Deplasarea e asigurată de un motor pe benzină în patru cilindri de 2.5 litri volum, ce dezvoltă 87 CP și 180 Nm în combinație cu o cutie de viteze manuală în cinci trepte, aceasta fiind echiparea standart pentru toate vehiculele de primă generație.

x
x
x
x
x
x
x
x

Mărturie a popularității modelului stau cei aproape 50 ani de prezență pe linia de asamblare. Realizat de Steyr-Daimler-Puch din 1971 până în 2000, vehiculul militar și-a continuat existența și în secolul 21, grație preluării proiectului de către compania britanică BAE Systems.

Acest fapt a fost condiționat de calitățile exemplare pe teren accidentat, Pinzgauer servind încă forțele armate a peste 20 țări, inclusiv SUA, Marea Britanie, Austria și Arabia Saudită. Mulți militari au îndrăgit de-a lungul timp acest vehicul, considerându-l chiar mai capabil decât un HUMVEE, grație gărzii la sol mai generoase.Disponibil în mai multe variante, inclusiv în calitate de ambulanță, vehicul pentru pompieri, platformă și atelier pentru reparații mobile, vehiculul a devenit în surt timp extrem de utilizat.

Dacă sunteți interesat, anunțul îl puteți găsi AICI. Menționăm că acesta nu e primul Pinzgauer pus la vânzare în Moldova. În Iulie 2019, am scris despre încă un exemplar în căutarea unui nou cumpărător, iar articolul îl puteți citi mai jos.

Acest deosebit vehicul militar, construit de Steyr-Daimler-Puch, poate fi al tău acum!
A debutat în anul 1971, dar este în producție chiar și astăzi! Acest uimitor vehicul militar, proiectat de austrieci, și asamblat alături de G-Wagen, este înmatriculat în Moldova și scos la vânzare.
AutoExpert

 

Recomandate:

Taxa auto anuală să fie exclusă? Iată cu ce propuneri a venit Guvernul lui Chicu - Photo
Noutăți
Taxa auto anuală să fie exclusă? Iată cu ce propuneri a venit Guvernul lui Chicu

În prag de alegeri, guvernul în actuala sa componență s-a gândit să vină cu un nou proiect: eliminarea taxei rutiere, plătite anual și includerea acesteia în prețul carburanțil

Redactor AE
(VIDEO) Vezi momentul în care un motor diesel extrem, turat la maxim explodează în timpul testelor - Photo
Diverse
(VIDEO) Vezi momentul în care un motor diesel extrem, turat la maxim explodează în timpul testelor

Iată ghinionul unei echipe ce testa un motor diesel extrem de potent (aproape 3.000 CP din spusele organizatorilor) ce a avut parte de o surpriză neplăcută. Chiar dacă și-au atins obiec

Sergiu
Alpina B3 Sedan este cea mai fresh alternativă pentru viitorul BMW M3! - Photo
Noutăți
Alpina B3 Sedan este cea mai fresh alternativă pentru viitorul BMW M3!

Noile generații BMW M3 și M4 sunt gata de lansare. Despre asta ne-au vorbit pozele teaser și imaginile spion de mai devreme. Și nu le-am văzut doar noi, ci toată planeta, iar reacțiile publicului

Redactor AE