Porsche 933 Speedster a fost reinterpretat de un atelier american de tuning

De Inna   |  17 August, 2021

Distribuie :

Atelierul american "Gunther Werks" a prezentat un automobil deosebit, inspirat din clasicul Porsche 933 Speedster. Apropo, acest model este cel mai rar întâlnit dintre exemplarele Speedster, fiind produse doar două unități. 

Cei de la Gunther Werks vor construi numai 25 de unități de mașini bazate pe legendarul Speedster. Noul model este dotat cu un motor cu șase cilindri de 4.000 cm3, care dezvoltă 435 CP și 454 Nm, și o cutie cu transmisie manuală de tip Getrag G50 cu șase trepte. 

Modelul reinterpretat de Gunther Werks are o greutate de doar 1.175 kg! Pentru a nu face caroseria mai grea, unele detalii au fost înlocuite cu cele din carbon. 

Dacă tot s-a axat pe reinterpretare, cei de la atelier au oferit mașinii și o notă retro, instalând oglinzi retrovizoare în formă de glonț. Jantele cu care s-a echipat modelul sunt clasice și pot fi realizate sau din carbon, sau din magneziu. Primul exemplar al acestui Speedster a fost deja prezentat în cadrul evenimentul Monterey Car Week. Apariția sa a fost una elegantă și clasică, mașina fiind vopsită în nuanță verde Cannes cu interior finisat în piele portocalie. 

 

x
x
x
x
x
x
x
x
x