Primăria anunță trafic suspendat pe o stradă din sectorul Botanica!

De Inna   |  14 Septembrie, 2022

Distribuie :

Primăria municipiului Chișinău ne anunță că pe parcursul zilei de 14 septembrie curent, va fi suspendat traficul rutier pe o stradă din capitală. Măsura are loc în contextul necesitatății executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești.

Potrivit autorităților locale, pe parcursul zilei de 14 septembrie vom avea trafic suspendat pe strada N. Zelinski, mai exact pe tronsonul cuprins între străzile N. Titulescu și Sarmizegetusa. În această ordine de idei, microbuzele de pe ruta nr. 103 în direcția spre str. Sarmizegetusa vor suferi modificări de itinerar, după cum urmează: de pe bd. Decebal pe str. N. Zelinski, str. Sarmizegetusa și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, în intervalul orelor 08:00-16:00, va fi suspendat traficul rutier pe str. N. Titulescu, tronsonul cuprins între bd. Decebal și str. Dimineții, în legătură cu necesitatea edificării monumentului „Nicolae Titulescu". Serviciile de profil recomandă evitarea zonelor menționate pentru a nu crea incomodități.