Prototipul lui Bentley Bentayga cu ampatament mărit a fost surprins pe Nurburgring

De Sergiu   |  16 Octombrie, 2020

Distribuie :

La doar doar câteva luni de la prezentarea SUV-ului Bentley Bentayga facelift, constructorul încă experimentează cu noi iterații ale acestuia. o nouă versiune cu ampatament mărit ar putea primi indicativul EWB, de la Extended Wheelbase. Publicația Carscoops a dezvăluit o serie de imagini realizate recent în care este surprinsă versiunea în timpul testelor pe circuitul Nurburgring.

Modelul standard a acestuia are o lungime de 5.140 mm și un apatament de 2.995 mm și chiar dacă SUV-ul de lux nu duce lipsă de spațiu, britanicii plusează cu versiunea alungită pentru un plus de confort. Astfel habitaclul va deveni mai spațios, lucru binevenit pentru pasagerii din spate, ce ar putea primi în consecință drept bonus scaune și mai confortabile, cu funcții de încălzire și masaj regândite, cu protecție laterală îmbunătățită și alte surprize din partea constructorului.

Astfel, Bentayga va deveni cea mai reprezentativă întruchipare a SUV-ului aproape perfect în toate privințele, atât la capitolul performanțe, cât și în ce privește confortul ocupanților. La interior, aceștia vor fi întâmpinați de cele mai calitative materiale, închegate în cea mai bună formă posibilă și desigur, spațiu intern generos, iar propulsoarele V8 și W12 vor oferi o dinamică incredibilă.

Cu Bentayga EWB, britanicii vor viza piețele din China și Orientul Mijlociu în primul rând, debutul modelului fiind setat pentru 2021.

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x