Salonul Auto de la New York suspendat din cauza coronavirusului!

De AutoExpert   |  22 Aprilie, 2020

Distribuie :

Salonul Auto de la New York este noua victimă a coronavirusului! Noaptea trecută, organizatorii expoziției internaționale au anunțat că evenimentul nu se va desfășura în aprilie, însă nu renunță la acesta, ci îl suspendă pe câteva luni.

Decizia de a amâna Salonul nu a fost una luată ușor, dar prioritatea noastră rămâne sănătatea tuturor celor implicați în acest eveniment istoric. Am fost în strânsă legătură cu mulți dintre expozanți și parteneri și suntem încrezători că noile date alese pentru evenimentul din 2020 vor asigura succesul ediției din acest an” – au comunicat organizatorii Salonului Auto de la New York.

Pentru public, Salonul Auto urma să se deschidă în data de 10 aprilie (și să dureze până pe 19 aprilie), pentru jurnaliști acesta tradițional își deschidea ușile cu câteva zile mai devreme. Noile date ale expoziției sunt 28 august - 6 septembrie. Ce se va întâmpla cu premierele planificate să aibă loc în cadrul evenimentului, încă nu se știe. Se presupune că lansările vor avea loc online, așa cum s-a întâmplat și în cazul Salonului Auto de la Geneva.

Cu doar o săptămână în urmă, organizatorii Salonului de la New York insistau că nimic nu vor anula. Câteva zile mai târziu, pe 7 martie, guvernatorul statului New York a declarat starea de necesitate, ceea ce a anulat toate planurile pe care organizatorii salonului.

Până în acest moment, au fost înregistrate 89 de cazuri de coronavirus în New York, dintre care 12 în New York City.

Recomandate:

Lamborghini își schimbă identitatea! A fost modificat și logo-ul - Photo
Noutăți
Lamborghini își schimbă identitatea! A fost modificat și logo-ul

Constructorul italian de automobile a prezentat noua sa identitate de marcă. În acest context, viitoarele modele vor primi un logo revizuit. Logo-ul de fapt nu a fost revizuit substanți

Inna
Mustang are un pachet vizual nou, cu ocazia celor 60 ani de la debut - Photo
Noutăți
Mustang are un pachet vizual nou, cu ocazia celor 60 ani de la debut

Constructorul american de automobile a publicat câteva imagini sugestivă, în care dezvăluie noul pachet vizual pregătit pentru Ford Mustang. Astfel, americanii celebrează cei 60 de ani de

Inna