Sătul de neglijența șoferilor, un bărbat a desenat marcajul pe o stradă din centrul capitalei!

De Pavel   |  28 Iulie, 2021

Distribuie :

Șoferii care frecvent traversează intersecția străzilor 31 August și V. Alecsandri, cunosc bine situația creată în zonă. Problema constă în conducătorii neglijenți, care evită să circule conform indicatorului și își continuă deplasarea de pe banda stângă înainte, chiar dacă aceasta obligă virarea pe str. 31 August.

Numeroase imagini video și foto cu indignarea șoferilor, au fost publicate pe grupurile de automobiliști de pe Facebook, însă autoritățile se fac că nu văd și nu aud nimic. Sătul de situația bizară, care aproape zilinic creează acidente, un șofer a decis în toiul nopții să deseneze marcajul cu un spray de vopsea, pentru ca situația să devină mai clară, pentru cei care nu întorc capul spre indicatori.

Gestul bărbatului a fost lăudat de internauți, deși unii l-au prevenit că ar putea să se aleagă cu o amendă. 

„Am oferit exemplu celor care se ocupă de asta, dacă nu își pot da seama singuri cum se fac așa lucruri simple. Mai departe să facă ei. Eu am făcut măcar ceva”, spune șoferul care a desenat marcajul.

Acesta a menționat faptul că, dacă organele competente vor avea întrebări, el este gata să ofere sfaturi. Totodată, șoferul este gata și de o eventuală pedeapsă pentru desenul aplicat.

x
x
x
x
x