Se pare că a fost găsit cel mai urât Mustang din lume! Grila îl face să arate ca un pește flămând

De Pavel   |  9 Noiembrie, 2021

Distribuie :

Designerii Ford au făcut o treabă buna, atunci când au lucrat la dezvoltarea celei de-a cincea generații Mustang. Din păcate nu toți proprietarii rămân impresionați de formele din uzină, caută să fie mai deosebiți și să modifice mașina pe placul lor.

Fotografii cu acest Mustang au fost postate recent pe Reddit, după ce mașina a fost surprinsă lângă un dealer din Republica Dominicană. Muscle car-ul a primit un body kit aerodinamic necalitativ, făcut de niște amatori, iar grila uriașă a radiatorului îl face să arate ca un pește flămând!

Partea din față a mașinii este dominată de o grilă neagră a radiatorului, care este atât de masivă încât chiar și cele mai mari grile de la Audi și Lexus pot să pară mici. Grila părea să fie făcută dintr-o singură bucată de plastic cu zeci de decupaje mici.

Observăm și bara de protecție frontală modificată, cu prize mari de aer sub faruri after market și o capotă nouă cu guri de aerisire ciudate, care, credem noi, nu prea își îndeplinesc funcția.

x
x

 

Recomandate:

Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric! - Photo
Noutăți
Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric!

Viitorul Volvo XC90, dotat cu un sistem de propulsie electric, a apărut într-o serie de imagini patentate. Potrivit unor zvonuri, denumirea noii generații ar putea fi EXC90.  x

Inna
Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB - Photo
Noutăți
Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB

Constructorul britanic de automobile susține că a demarat producția lui Bentayga EWB, mașina cu cele mai avansate scaune din istorie. Se spune că pentru a realiza un exemplar, inginerii au nevoie de 1

Inna