Șefa ANI și-a vopsit mașina de lucru din banii publici chiar dacă avea Casco. La pachet și-a împrospătat și propria mașină

De Pavel   |  17 Noiembrie, 2021

Distribuie :

În mod evident, domeniul politic este departe de ceea despre ce scrie redacția AutoExpert. Ne străduim de fiecare dată să oferim informații care țin de lumea auto, însă despre acest caz ieșit la iveală nu putem tăcea și credem că cititorii noștri ar trebui să cunoască pe ce se cheltuie banii publici, în loc să fie reparate și amenajate drumurile din țară.

Unul dintre cele mai urmărite canale de Telegram, Ungureanu 112, care livrează informații de ultimă oră, spune că a primit o scrisoare anonimă în care sunt descrise fărădelegile pe care și le-a permis șefa Autorității Naționale de Integritate, Rodica Antoci, care totodată este soția lui Iurie Antoci, vice-director al Departamentul Înmatricularea Mijloacelor de Transport și Calificarea Conducătorilor Auto al ASP.

Potrivit surselor anonime, în luna decembrie 2020, din contul mijloacelor bugetului de stat, pentru o Skoda Superb din 2014 care îi servește drept mașină de serviciu pentru Rodica Antoci, au fost achiziționate serviciile de vopsire a autoturismului. Asta în contextul în care mașina de numai 7 ani, se prezintă într-o stare perfectă, fără uzură a caroseriei, dar și cu poliță de asigurare CASCO, care în mod normal asigură repararea tuturor daunelor survenite pe parcursul valabilității acesteia.

Ba mai mult! Odată cu așa zisa vopsire a Skodei Superb, care încă nu se știe dacă a avut loc, sau doar au fost decontați bani pentru serviciu, a fost vopsită și mașina personală, o Toyota Avensis, care ”din coincidență” a fost accidentat în luna decembrie 2020, la locul de muncă a soțului președintei ANI, pe teritoriul parcării ASP Botanica.

Astfel, dragi cititori, din banii pe care îi achităm prin taxe, funcționarii își construiesc scheme și își vopsesc propriile mașini, cu gândul că ”poate n-a mai ști nimeni”...