Și iarăși Audi! Producătorul german din Ingolstadt este din nou ținta tunerilor ABT

De Auto Expert   |  15 Iunie, 2020

Distribuie :

Pentru un plus de forță, atelierul ABT s-a decis la o transformare radicală a celui mai proaspăt model de Audi A8. De la 563 cai putere disponibili în varianta standard până la o herghelie de 690 de nărăvași, suficient pentru a propulsa nava-amiral a celor de la Audi până la 100 km/h în 3,4 secunde.

Vizual, modificările sunt destul de discrete. Tunerul german fiind de părerea că aspectul nu trebuie alterat, excepție poate doar unele note suplimentare. Adițiile atelierului sunt jantele personalizate nuanțate în negru disponibile în 20 sau 21 țoli, și un eleron subtil din fibră de carbon. Eleron care apropo, ar putea fi un pic mai util la viteza maximă de 270 km/h. 

O notă de individualitate oferă sigla atelierului, prezentă atât pe exterior cât și interior. Gama cromatică unitară îi oferă o imagine sobră și solidă, fără ca vreun element anume să atragă inutil atenția.

Cu siguranță, vârful de gamă de la Audi A8 e rafinat și în varianta stock, și replica celor de la ABT are dreptul la viață, pentru că oferă opțiuni mai cizelate. Decizia însă aparține fiecăruia! 

x
x
x
x
x
x
x

 

Recomandate:

Audi pregătește o versiune nouă pentru Q6 e-tron, dedicată pentru China - Photo
Noutăți
Audi pregătește o versiune nouă pentru Q6 e-tron, dedicată pentru China

Audi a publicat o imagine teaser pentru viitorul său Q6L e-tron, un SUV electric cu ampatament lung. Lansarea oficială este programată pentru 24 aprilie, în cadrul evenimentului Volkswagen Group

Inna