Șoferul german al unui BMW obligat de instanță să-și vândă mașina după ce nu a putut fi ajuns de polițiști!

De Pavel   |  21 Octombrie, 2021

Distribuie :

Un caz absolut neobișnuit a fost înregistrat în Germania. Șoferul unui BMW 440i a fost obligat de instanță să-și vândă mașina după ce a reușit să fugă de poliția care îl urmărea.

Este vorba despre un tânăr de 23 de ani, proprietar al unui BMW 440i, echipat cu un benzinar turbo de 3.0 litri volum, capabil de 326 de cai putere. Acesta a fost surprins în aprilie în timp ce făcea burnout-uri și derapaj controlat, pentru a-și impresiona niște prieteni.

Poliția imediat a încercat să rețină șoferul, însă acesta a accelerat și a încercat să fugă de pedeapsă. Oamenii legii nu au renunțat și au inițiat o urmărire după acesta pe străzile orașului Ludwigsburg. Din nefericire pentru polițiști, BMW-ul totuși a reușit să accelereze într-atât de mult ca să se facă nevăzut.

Ulterior, tânărul a fost găsit și arestat, scrie presa germană. Acesta ar fi încălcat numeroase reguli de circulație, printre care trecerea la culoarea roșie a semaforului și deplasarea pe trotuar. Instanța l-a găsit vinovat, chiar dacă șoferul insista că nu a săvârșit lucrurile de care este acuzat.

Într-un final, judecătorul a anunțat o amendă de 7.000 de euro și l-a obligat pe tânăr să vândă mașina, lucru pentru care are la dispoziție trei luni, unde se mai adaugă și lipsirea de dreptul de a conduce pentru o perioadă de un an.