Sondaj! Femeile urăsc aceste mașini, iar bărbații riscă să rămână necuplați

De Auto Expert   |  18 Noiembrie, 2019

Distribuie :

Pentru că nu există nici un sondaj de opinie în acest sens, la noi în țară, ne-am gândit să îl realizăm noi! Însă o putem face doar cu ajutorul vostru, cititorii fideli AutoExpert.

Așadar ne-am propus să aflăm, care mașini, în opinia sexului frumos, sunt cel mai puțin atractive în ochii femeielor, pentru a stârni atenția față de bărbatul de la volan. Simplu sunt hidoase prin design, slabe ca performanțe, urâte din ”naștere”, sau neîngrijite.

Iar răspunsul trebuie să vină tot de la femei. Iată de ce venim cu rugămintea ca tu, stimate bărbat, să distribui postarea astfel încât mai multe doamne și domnișoare să ne poată oferi un răspuns.

Trebuie să menționăm că singurele date înregistrate aici sunt doar răspunsurile voastre și eventual numele. Nu sunt colectate date cu caracter personal, lucru despre care vă puteți convinge chiar din formular.

Așteptăm deci variantele voastre de răspuns, fie la obiect, cu indicarea mărcii sau modelului, ori varianta inversă, prin care ne comunicați ce mașini nu vă plac.

Exemple (sunt doar exemple, nu le tratați prea personal)
1. Nu-mi place Mercedes-Benz GLA
2. Toyota Prius
3. Nu-mi plac bărbații pe BMW
4. Urăsc bărbații cu mașinile murdare/ruginite/neîngrijite

5. Oricare altă variantă de răspuns

Sondajul va dura atâta timp cât va fi susținut de voi, iar rezultatele vor fi publicate pe site în forma unei statistici, totodată vom selecta cele mai amuzante răspunsuri!