Studenții niponi au transformat un Suzuki Twin într-o replică compactă a lui Rolls-Royce Phantom

De Pavel   |  14 Octombrie, 2021

Distribuie :

Astăzi vrem să vă arătăm un proiect amuzant al studenților Facultății de customizare al Colegiului japonez de Automobile (NATS). Tinerii au reușit să ofere modelului compact Suzuki Twin aspectul limuzinei britanice Rolls-Royce Phantom.

Suzuki Twin este o mașină mică din clasa kei car-urilor cu două locuri, care la un moment dat a fost foarte populară în Japonia. Designul său este prea drăguț pentru a transforma compacta într-o replică a unei dintre cele mai opulente limuzine din lume, cum este Rolls-Royce Phantom, însă pentru studenți acest lucru nu a contat prea mult.

Partea centrală a caroseriei a fost păstrată, în timp ce partea frontală a mașinii a fost complet transformată. Aripile, capota, bara de protecție și grila au fost confecționate manual. Farurile au fost împrumutate de la Suzuki R din generația MH 21, iar felinarele rotunde au fost cândva luminile anti ceață pe un Suzuki Impreza.

La posterior a apărut un portbagaj, care a transformat hatchback-ul compact într-o berlină. Stopurile au fost luate de pe o Toyota Isis, iar elementele reflectoare au sunt marca Honda. Studenții spun că trecerea de la lunetă la portbagaj a fost una dintre cele mai dificile sarcini de proiectare ale vehiculului.

Aspectul exterior este completat de un set de jante de 14 inch cu capace neobișnuite, pe care sunt aplicate cele două litere legendare RR, adică Rolls-Royce.

A face interiorul lui Suzuki Twin să arate mai luxos fără modificări radicale nu este o sarcină ușoară, dar totuși nu e imposibil. A fost suficient ca toate panourile din plastic să fie finisate în culoarea bej, iar scaunele și fețele ușilor să fie retapițate cu piele naturală de culoarea crem și maro.

x
x
x
x
x
x
x