Studenții români au transformat o Dacia Duster într-o limuzină cu un interior destinat oamenilor de afaceri!

De Pavel   |  29 Iulie, 2022

Distribuie :

Dacia se poate lăuda în prezent cu unul dintre cele mai populare și de succes SUV-uri din lume! Este vorba despre celebrul Duster, care timp de două generații ademonstrat că este poate cel mai bun model din segmentul SUV-urilor ieftine. 

Universitatea de mecanică și Tehnologie din Pitești, a organizat un eveniment în care a demonstrat publicului câteva dintre proiectele, autorii cărora sunt studenții săi.

Pentru a crea o caroserie de limuzină, a fost folosit un Duster pre facelift din 2018. SUV-ul a fost alungit cu 1.52 metri, ampatamentul ajungând respectiv la 4.19 metri. Ca urmare, lungimea totală este acum de 5.84 metri!

Interiorul Dusterului, este descris de studenți drept un oficiu mobil. În partea din spate a salonului, au fost instalate patru scaune confortabile, geamuri suplimentare și mai multe trape, pentru a face habitaclul mai luminos.

Echipamentul implică o priză pentru încărcarea unui laptop, posibilitatea de conectare la Internet printr-o rețea mobilă, a fost adăugat un ecran mare cu o cameră video pentru conferințe video, mese pliante și numeroase lămpi.