Subaru anunță ediție aniversară pentru modelul BRZ! Vor fi construite doar 200 de unități

De Inna   |  26 Iulie, 2022

Distribuie :

Constructorul nipon de automobile prezintă noua ediție specială BRZ S 10th Anniversary Limited. Potrivit oficialilor, vor fi construite doar 200 de exemplare, toate fiind destinat exclusiv pentru piața din Japonia.

Subaru BRZ / Toyota GT86 celebrează 10 ani de la lansare. Pentru a marca acest eveniment într-un mod deosebit, producătorul nipon de automobile lansează o ediție aniversară. Cele 200 de exemplare vor fi echipate cu jante din aluminiu de 18 inch, stickere speciale, tapițerie din piele, accente interioare albastre, cusături albastre, volan îmbrăcat în piele și desigur că logo-ul 10th Anniversary brodat pe fețele portierelor.

x
x
x
x
x
x
x

Un semn de întrebare este display-ul central, care după cum s-a dovedit, este opțional. Din punct de vedere tehnic, ediția aniversară nu se va deosebi de una obișnuită. Automobilul în continuare va fi dotat cu propulsorul de 2.4 litri volum, aspirat natural, care dezvoltă 235 CP și 250 Nm. 

În calitate de bonus, clienții vor putea alege între transmisie manuală cu șase rapoarte sau pentru una automată cu același număr de trepte.