Subaru recizelează modelul Crosstrek pentru fanii mărcii

De Auto Expert   |  11 Iunie, 2020

Distribuie :

Producătorul de automobile din Țara Soarelui Răsare s-a decis să-i dea o nouă viață modelului Crosstrek. Rețeta clasică de care s-au ținut și Subariștii face trimitere la un redesign ușor, mici modificări de ordin tehnic și ceva nou la capitolul motorizări. 

Cea mai evidentă modificare, adică cea de nivel estetic include o grilă și bare de protecție remodelate, cât și includerea în gama cromatică a două noi culori, Plasma Yellow Pearl și Horizon Blue Pearl. Adițional, japonezii au optat și pentru o restilizare a jantelor de 17 și 18 inch. 

O noutate bună pentru cei dornici de cai putere, este adiția în gama de motorizări a unui nou propulsor de 2.5 litri, împrumutat de la fratele Forester. Cei de la Subaru promit că unitatea de 2.5 litri va avea un consum identic sau similar cu motorizările actuale.

Versiunea Sport, a primit noi sisteme de adaptare a stilului de condus conform suprafeței de rulare. Nivelul de siguranță a fost accentuat prin suplinirea sistemelor de asistență a conducătorului auto, iar repertoriul anterior e completat cu cruise control adaptiv, sistem de centrare automată pe banda de circulație, sistem de frânare activă și sistem de asistență pe suprafețe lunecoase.

Cireașa de pe tort este prețul destul de accesibil, începând cu 22.000 dolari.