Suspensia unei Tesla Model S a cedat la viteza de 200 km/h! Șoferul EV-ului a avut noroc să evite un accident grav

De Pavel   |  5 Octombrie, 2020

Distribuie :

Pe forumul elvețian tff-forum.de a apărut o postare a proprietarului unei Tesla Model S, care a povestit despre o defecțiune absolut surprinzătoare, care a avut loc în timpul unei călătorii cu EV-ul. Șoferul se deplasa pe autostradă spre Zurich când, la viteza de 200 km/h, a început a ieși mult fum de sub roata stângă din față, iar volanul s-a blocat.

După ce s-a oprit, bărbatul a văzut că suspensia mașinii a cedat, iar brațul a nimerit între spițele jantei. Acesta declară că și-a achiziționat o Tesla Model S 90D doar câțiva ani în urmă și a reușit să o conducă aproximativ 80 de mii de kilometri. Cu toate acestea, în cadrul unui service autorizat i sa spus că ruperea elementului de suspensie este o consecință a uzurii normale, iar pentru reparație acesta a fost nevoit să achite circa 7.500 de euro! 

Examinarea independentă va ajuta să se afle adevăratele cauze ale incidentului. Nu este exclus faptul că brațul a cedat din cauza materialului de calitate slabă, o astfel de presupunere a fost exprimată de mai mulți internauți în comentariile postării. Alți proprietari de Tesla Model S au raportat o problemă similară, dar care a survenit în alte circumstanțe.

Între timp, proprietarul EV-ului ghinionist i-a fost oferit un alt Model S, până când automobilul său va fi reparat. Cu toate acestea, bărbat se arată fericit că a scăpat cu viață, pentru că o astfel de defecțiune la o așa viteză mare putea provoca un accident foarte grav.

x
x