SUV-ul Hyundai Tucson se prezintă în versiunea cu design sportiv N Line

De Sergiu   |  27 Ianuarie, 2021

Distribuie :

Coreenii au dezvăluit publicului larg un nou membru al familiei N Line, noul Tucson în iterația cu look mai agresiv, dar și cizelări pe partea tehnică. Prezentat în specificațiile sale europene, SUV-ul compact în echiparea N Line nu a primit un grup propulsor unic, ci oferă aceleași motoare găsite în versiunea obișnuită a noului Tucson.

Tucson N Line se remarcă însă cu noul său aspect agresiv, în parte datorită unui bodykit  care conferă vehiculului o prestanță bine definită. Întreaga fațadă este unică pentru versiunea N Line, grila fiind mai înaltă și mai lată decât pe un Tucson obișnuit. În mod similar, partea din spate a fost recizelată și primește un difuzor de aer, terminații ale eșapamentului duble și un spoler cu aripi extinse.

La exterior, opțional, se poate alege un acoperiș nuanțat în negru, pentru o schemă cromatică contrastantă. Caroseria va putea fi vopsită în una dintre cele șapte culori speciale, cinci dintre care vor fi disponibile cu notele contrastante ale acoperișului. Accentele negre apar și pe exteriorul Tucson N Line, inclusiv pentru plasticuri și jantele standard de 19 inci. 

Tema cu influențe sportive a fost strecurată și în interior. Aici se regăsește un volan sport de la Hyundai N, dar și scaune sportive ce oferă protecție laterală sporită, tapițeria fiind realizată din piele neagră și suede, cusute cu ață roșie. Plafonul este realizat din țesătură neagră satinată. Atmosfera e completată de pedalele cu aplicații metalice, dar și pragurile ușilor personalizate.

Chiar dacă unitatea propulsoare a rămas aceeași, o nouă configurație a suspensiei, cu amortizoare adaptive vine să îmbunătățească manevrabilitatea, dar și postura mașinii.

Echiparea N Line va fi deci disponibilă pentru toate motorizările, cu excepția celei de bază. Se poate opta deci pentru instalația cu sistemul Plug-in Hybrid care integrează motorul de 1.6  265 de CP, versiunea 1.6  Hybrid cu 230 CP, un 1.6 T-GDI Mild Hybrid 48 V cu 150 sau 180 CP sau un 1.6 CRDi 48 V cu 136 CP.

Startul producției noului Tucson N Line se va da în primăvara acestui an, iar debutul comercial va surveni ulterior.

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x