Taximetrist drogat, depistat de către INSP în timpul orelor de lucru!

De Redactor AE   |  30 Noiembrie, 2020

Distribuie :

Vă mai supărați când poliția vă stopează fără motiv, doar pentru verificări? Și totuși aceasta rămâne singura metodă până astăzi, prin care pot fi depistați șoferii băuți la volan. Sau...chiar și cei aflați în stare de ebrietate narcotică. 

Mai ușor spus - drogat. În asa stare a fost depistat un șofer de taxi din capitală, weekendul trecut, transmite Serviciul de Presă al INSP. Un echipaj de patrulare, dislocat pentru asigurarea securității circulației rutiere, au stopat un taxi pentru verificări de rigoare, iar în urma interacțiunii cu cel aflat la volan, au bănuit un comportament asemănător consumatorilor de droguri. 

Șoferul în vârstă de 31 de ani a fost escortat la Dispensarul Republican de Narcologie unde a fost supus expertizei, rezultatul testului la consum de substanțe psihotrope a arătat că acesta se afla sub influența drogurilor.

 

Recomandate:

Corporația Alibaba dezvoltă propriul sedan electric, care va fi construit în parteneriat cu SAIC - Photo
Noutăți
Corporația Alibaba dezvoltă propriul sedan electric, care va fi construit în parteneriat cu SAIC

Alibaba Group, gigantul chinez specializat în comerțul electronic își rezervă planuri mari pentru viitorul propriu nu doar ca retailer, dar și în ipostază de companie auto. În

Sergiu