Tesla Model X a primit un aspect mai agresiv grație tratamentului oferit de tunerii chinezi

De Pavel   |  22 Septembrie, 2020

Distribuie :

Atelierul de tuning chinez RevoZport a pregătit un tratament special pentru Tesla Model X, ca acesta să ofere un aspect mai sport și mai agresiv. EV-ul a primit un body kit aerodinamic, un eleron activ și jante noi.

Designerii atelierului RevoZport declară că au avut intenția nu doar de a schimba exteriorul lui Tesla X, dat și să sporească forța de atracţie gravitaţională a SUV-ului, fără a afecta autonomia din uzină. Modificările pe șasiu sunt nesemnificative: ecartamentul din față a fost extins cu 25 de milimetri, iar la posterior cu 35 milimetri.

Imaginea este completată de pragurile laterale din carbon, aripi evazate, un splitter și un difuzor, dar și o capota confecționată din material compozit cu prize de aer. Pe ușa portbagajului a fost instalat un eleron activ, însă cei de la RevoZport nu dezvăluie în ce interval acesta își poate schimba unghiul de atac.

Formula chinezilor permite îmbunătățirea pe etape a lui Tesla Model X. RevoZport oferă aparte un kit alcătuit din elemente de carbon pentru bara față, praguri laterale și difuzor la un preț de 3.900 de dolari. Toto aici, ulterior se pot adăuga capota, eleronul, splitter-ul și fendere pentru aripile roților.

De asemenea, pot fi achiziționate și jantele cu diametrul de 23 inch cu anvelope Michelin de dimensiune 265/35 în față și 315/30 în spate, însă prețul cerut pentru acestea încă nu a fost făcut public.

x
x
x