Toyota Camry sau OZN? Probabil cel mai prost tuning din lume aplicat pentru sedanul nipon

De Pavel   |  23 Martie, 2021

Distribuie :

Există mulți șoferi care ar vrea să se deosebească din mulțime atunci când se află în trafic. Pentru asta, unii își cumpără mașini scumpe de lux sau exotice, alții își modifică vehiculele aplicândule diverse îmbunătățiri de design sau la nivel tehnic, însă există și cei care își pun pe mașină orice le cade în vizor, însă în rezultat se fac de râsul lumii,

Un exemplu de tuning prost gândit este și acest Camry. Imaginile modelului nipon au fost publicate de un utilizator Reddit, care a publicat fotografiile în albumul Shitty Car Mods. Probabil stăpânul acestei Toyota a vrut să accentueze caracterul sport pe care îl vede el în acest model, ori altfel nu putem explica abțibildurile precum ”Sport” și ”Turbo”, terminații false ale eșapamentului, o mulțime de elemente cromate și ornamente pe acoperiș.

Camry-ul extravagant a fost surprins în Texas. În primul rând, mașina întoarce privirile grație ambundenței de stickere, care le vedem la nivelul portierelor din spate, la aripi, portbagaj și bara spate, în cele mai bune tradiții Need for Speed. Al doilea val de nedumerire vine atunci când începem a număra elementele cromate, pe care le vezi peste tot, la orice colț al caroseriei.

Formula ”tuninungului de succes” este încheiată de o mulțime de elemente, să le zicem aerodinamice. Acestea sunt aplicate pe acoperiș și pe părțile laterale ale barei de protecție, exact ca în cazul vehiculelor de curse. Iar pe ușa portbagajului observăm prinderile viitorului eleron.

Autorul publicației scrie că nu a reușit din păcate să facă o poză și părții din față a automobilului, însă menționează că aceasta era chiar mai impresionantă decât ceea ce am văzut lateral și la posterior.