Traficul rutier va fi sistat pe mai multe străzi din capitală, începând cu ziua de azi!

De Inna   |  21 Octombrie, 2021

Distribuie :

În următoarele zile, deplasarea autovehiculelor va fi restricționată pe mai multe străzi din capitală. Anunțul a fost făcut de către autoritățile municipale. 

Începând cu ziua de astăzi, 21 octombrie și până pe 27 octombrie curent, va fi sistat traficul rutier pe str. Teilor, tronsonul cuprins între bd. Dacia și str. Independenței din sectorul Botanica. Această măsură este necesară pentru a nu împiedica executarea lucrărilor de reabilitare a învelișului asfaltic de pe carosabilul din strada Teilor. 

În perioada 22 octombrie - 22 noiembrie curent, va fi sistat traficul din strada Alexandru cel Bun în perimetrul străzilor Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și Maria Cebotari, pentru a efectua lucrările de reabilitare a reţelelor de distribuire a apei. 

Și pe 23 octombrie, curent, în intervalul 08:00-17:00, va fi sistat traficul pe str. Petru Movilă, în perimetrul străzilor 31 August 1989 - str. Anatol Corobceanu, în legătură cu intervenția autospecialei la etajele superioare a unei clădiri din zonă. 

Șoferii sunt rugați să evite aceste zone în perioada menționată și să respecte indicatoarele circulației rutiere, instalate pe perioada executării lucrărilor.