Tunerii moldoveni din SUA i-au pregătit un S-Class W140 celebrului Khabib Nurmagomedov (VIDEO)

De Pavel   |  14 Martie, 2021

Distribuie :

Chiar dacă comunitatea automobiliștilor din moldova este una modestă, conaționalii noștri reușesc să ne ducă faima prin toată lumea. Este vorba despre cei ce excelează în sportul auto internațional și care ocupă chiar locuri la festivale de tuning internaționale. Dar știați că în Los Angeles există un atelier tuning fondat de câțiva moldoveni?

Se numesc BOLD Cars și sunt un grup de băieți care nu-și imaginează viața fără automobile. Aceștia se specializează pe tot spectrul de modificări care le poți aplica unui automobil, de la colantare până la modificarea și softarea motoarelor de sute de cai. Acum aceștia, au devenit cunoscuți în toată lumea după ce au pregătit pentru celebru jucător UFC, Khabib Nurmagomedov, un exemplar al celebrului Mercedes-Benz S-Class în caroseia W140.

Limuzina care a adus revoluția în segment în anii '90 era cât pe ce să falimenteze contructorul german pe motiv că era extrem de fiabilă. Aceasta era echipată cu o mulțime de sisteme care apăreau în premieră pe piața auto și nu le lăsa concurenților nici o șansă. Khabib face parte din milioanele de fani din lume ai lui W140 și, se pare că demult își dorea un astfel de exemplar.

Producătorii canalului de YouTube, CHERDACK, împreună cu cei de la BOLD Cars au decis să-l uimească pe Khabib. Aceștia au găsit un S-Class în stare perfectă, l-au colantat, i-au reparat câteva mărunțișuri, au retapițat plafonul în Alcantara, l-au încălțat într-un set de jante împrumutate de pe un Mercedes-Maybach și i-au instalat chiar și un Playstation. 

Procesul de modificare a limuzinei și care a fost reacția campionului UFC, Khabib Nurmagomedov vedeți în imaginile video de mai jos!