Tunerii ruși au transformat un Opel Frontera într-un pick-up american din anii '50 și l-au scos la vânzare

De Pavel   |  25 Iunie, 2021

Distribuie :

În Rusia a fost scos la vânzare un vehicul absolut neobișnuit, construit în stilul pickup-urilor americane din anii '50, unde motorul se află sub cabină. Caroseria a fost fabricată manual de tuneri, iar piesele au fost împrumutate de la o gamă largă de mașini.

La baza proiectului stă un Opel Frontera, de la care a mai rămas doar șasiul, motorul de 2.4 litri volum și 125 CP, dar și sistemul de tracțiune integrală. Cabina a fost scoasă de pe un ZIL-157, care a fost semnificativ scurtată, la fel ca și capota. 

Partea frontală este dominată de o grilă uriașă a radiatorului, în formă de scut de cavaleri, iar aripile au fost sculptate manual, cele din față găzduind farurile retro. Nu se prea încadrează în imaginea generală și în stilistica folosită doar jantele din aliaj și oglinzile laterale.

Bena are o portieră pliabilă, iar stopurile sunt sculptate într-un stil old school. Sub bara de protecție din spate, observăm un cârlig de remorcare și două țevi ale evacuării. Din păcate, nu există fotografii ale salonului. Cel mai probabil ca în interiorul camionetei să fie folosit habitaclul din același ZIL-157, de la care a fost împrumutat cabina.

Vehiculul este unul destul de interesant și unic în felul său. Prețul pentru care proprietarul este gata să-și ia rămas bun este de 1 milion de ruble rusești, echivalentul a aproape 12.000 de euro. E scump sau ieftin? Așteptăm părerile voastre în comentarii!