Tuning „ca la carte”! În Ucraina se vinde o Tavria modificată și dotată cu un propulsor provenit de la Ford

De Inna   |  25 Ianuarie, 2023

Distribuie :

Un ucrainean a reușit să demonstreze că tuningul nu are limite de "ingeniozitate". Vorbim despre o Tavria modificată, care este capabilă să dezvolte o viteză de circa 200 km/h și a obținut un design "neobișnuit". Proprietarul a dotat automobilul cu un sistem multimedia performant și a mai intervenit pe interior. 

În Zaporojie a fost publicat un anunț de vânzare în care se prezintă un proiect puțin spus neobișnuit, la baza căruia este un ZAZ-1102. Automobilul a obținut un nou body kit, propulsor preluat de la crossoverul Ford Kuga și multe alte modificări. 

x
x
x
x

De la Tavria, au rămas neatinse doar ușa portbagajului și tavanul. Toate modificările au fost operate aproximativ în anul 2015. Mai multe detalii de pe suspensie au fost preluate de pe diverse modele de la Ford. De la crossoverul Kuga a fost preluat propulsorul de 2.5 litri volum, a cărui capacitate este evaluată la circa 200 CP și 320 Nm de cuplu. Între timp, în acte este indicat motorul de uzină - 1.1 litri volum. Însă proprietarul afirmă că nu s-a confruntat cu nicio problemă din cauza motorului schimbat. 

Dacă vă întrebați despre "micile imperfecțiuni" pe ușa de la șofer, păi proprietarul a menționat că automobilul a suferit un accident rutier. În pofida tuturor problemelor, proprietarul susține că automobilul este într-o stare perfect funcțională. 

Apropo, pe această "comoară" pe patru roți, actualul proprietar intenționează să incaseze 45.000 de hrivne sau aproximativ 1.200 de euro.