Uitat într-un garaj pentru cel puțin 10 ani și apoi scos la vânzare. Cât costă un Subaru Impreza echipat pentru raliuri

De Inna   |  5 Octombrie, 2021

Distribuie :

Casa de licitații Llouyds, din Australia, a scos la vânzare un lot unic, a cărui istorie nu a fost cunoscută nici măcar proprietarului. Vorbim despre un Subaru Impreza, care a fost pilotat de Prodrive Colin McRae și Carlos Sainz Sr. la mijlocul anilor 90. 

În anii 90, echipa Prodrive a procurat 63 de automobile Subaru Impreza. Ulterior, după ce a fost realizată o expertiză minuțioasă a mașinii expuse la licitație, s-a dovedit că ea face parte din acel lot. Aceasta a fost păstrată în dotările originale, cu motorul de 2.0 litri volum. Până și micile defecte obținute pe parcursul campionatelor au rămas intacte!

În anul 1994, acest Subaru a câștigat câteva campionate mondiale de raliuri, iar doi ani mai târziu, mașina a fost înlocuită și uitată. De atunci, ea a stat în garaj timp de 10 ani, iar actualul proprietar nici măcar nu cunoștea despre istoria atât de bogată a automobilului care stă închis de zeci de ani. 

Într-un final, mașina a fost procurată de un colecționar necunoscut, care a achitat 360.000 de dolari pentru un automobil unic de felul său.