Un adolescent din Texas a făcut praf mașina tatălui său, un Pagani Huayra Roadster de 3.4 milioane de dolari

De Pavel   |  19 Noiembrie, 2020

Distribuie :

Un accident de lux a fost înregistrat în Dallas, Texas, unde un adolescent a luat mașina tatălui său, un Pagani Huayra Roadster de 3.4 milioane de dolari și l-a făcut zob, pierzând într-un moment controlul volanului. Supercarul unic a fost distrus în totalitate și nu mai poate fi reparat.

Într-un material video apărut pe Instagram, vedem supercarul Pagani tamponat dur cu toată partea frontală șifonată. Ușa șoferului stă aruncată pe carosabil, iar ambele roți din față au zburat la câțiva metri distanță de vehicul. Pe toată suprafața carosabilului s-au împrăștiat cioburi ale caroseriei din carbon.

Ulterior, internauții au aflat că în imagini vedem un Pagani Huayra cu care s-a lăudat de mai multe ori pe YouTube, bloggerul Gage Gillean, în vârstă de 17 ani, fiul miliardarului american Tim Gillean. Prietenul lui Gage, care se afla în momentul impactului pe scaunul pasagerului, a declarat că nimeni înafară de supercar nu a avut de suferit.

Din fericire pentru un adolescent, Pagani-ul făcut zob nu este singurul supercar din garajul familiei. Colecția familiei Gillian include un McLaren Senna, Bugatti Chiron, Ferrari LaFerrari, un Rolls-Royce Dawn și Lamborghini Urus.

Cu toate acestea, miliardarul nu va mai putea comanda un alt Huayra Roadster, pe motiv că săptămâna trecută, Pagani a raportat vânzarea ultimului exemplar.

Amintim că, Pagani Huayra Roadster este echipat cu un motor V12 Bi-turbo dezvoltat de Mercedes-AMG, de 6.0 litri volum capabil să livreze 764 CP și 1.000 Nm. Resursele sunt gestionate de o transmisie secvențială Xtrac, astfel că accelerarea de la 0-100 km/h durează 3.3 secunde, iar viteza maximă atinge pragul de 370 km/h.