Un Audi R8 Spyder a fost cuprins de flăcări spontan pe o stradă din Florida!

De Inna   |  3 Martie, 2023

Distribuie :

Propulsorul unui Audi R8 Spyder a fost cuprins de flăcări într-un mod neașteptat. Incidentul s-a întâmplat în apropiera orașului Jacksonville, statul Florida. Din fericire, șoferul a reușit să părăsească în mod rapid supercar-ul și nu a avut de suferit. 

Pe străzile din SUA a fost incediant un supercar Audi R8 Spyder. Problema ar fi izbucnit de la propulsorul automobilului, potrivit unor informații preliminare, motorul s-a supraîncălzit. Din nefericire, automobilul a ars practic complet până la sosirea pompierilor. În urma incidentului, automobilul este considerat daună totală. 

Șoferul susține că conducea automobilul în regim normal, respectând limita de viteză. Pe neprins de veste, din compartimentul motorului a început să iasă fum, iar ceva timp mai târziu - flăcări. Șoferul a oprit automobilul și a ieșit cât de curând a putut. 

Reamintim că Audi R8 Spyder este dotat cu un propulsor V10 de 5.2 litri volum, produs de Lamborghini. Până și producătorul afirmă că acest motor este supus supraîncălzirii și înflăcărării. Iar cazurile de acest gen nu sunt o raritate pentru automobilele dotate cu acest propulsor.