Un Lincoln din `98 transformat în cadrul unui proiect tată-fiu

De Auto Expert   |  10 Iunie, 2020

Distribuie :

În SUA a devenit un obicei restaurarea sau modificarea mașinilor în cadrul familiei de către membri. Nu este excepție și acest Lincoln Town Car ce aparține unei familii din Las Vegas, Nevada. 

Shawn și Shawn Johnson Jr., tată și fiu au început tuning-ul prin cromarea șasiului, iar ulterior au instalat un sistem de suspensie pneumatică. Lincoln-ul pare imun la gropile din asfalt și denivelările artificiale și este apreciat în patria lowrider-urilor. 

Pe caroserie s-a lucrat manual prin integrarea diferitor motive și figuri stilizate, în spiritul tradițiilor lowrider. Interiorul a fost croit la comandă din vinil în gama cromatică generală cu nuanțe de gri și bleu. A scăpat ne modificată doar partea mecanică a mașinii sau performanțele acesteia. 

Rezultatul este cu adevărat impresionant! În mare parte, datorită culorilor strigătoare și unghiului de înclinare al suspensiei. Cu toate astea, mulți pasionați de mașini vor putea confirma că partea cea mai interesantă este însăși procesul, nu rezultatul, să vezi cum mașina prinde personalitate și individualitate și devine o operă de artă.

Cultura lowride își are originea în SUA cu ceva decenii în urmă și a devenit un mod unic de exprimare a individualismului american în ce privește cultura auto. Numărul de like-uri în cadrul acestor proiecte este proporțional cu înălțimea gărzii la sol și nuanțele vii.