Unic în Chișinău? Un BMW M5 F90, tunat la 800 de cai putere este de vânzare!

De Redactor AE   |  13 Ianuarie, 2021

Distribuie :

Cred că în curând putem organiza primul M Festival din Moldova. La cum se înmulțesc în oraș modelele construite de divizia Motorsport de la BMW, zici că avem fabrica undeva prin Băcioi. 

Și nu o spunem cu rău! Este chiar lăudabil faptul că se renunță la ideile vechi, prin care un automobil se cumpăra în funcție de suma de bani și nu în funcție de necesități, viziuni, plăceri sau cerințe. Numărul de mașini sport este în creștere, la fel ca și cele clasice, retro, doar că ultimile sunt mai greu de importat în țară. Bine că nici fani nu sunt mulți, dar...asta e altă istorie. 

În urmă cu ceva timp am zărit recent încă un BMW M5 în caroseria F90, prin oraș, cu numerele de înmatriculare MMM 5. Și nu a trecut prea mult ca să îl vedem și pe anunț, listat pe 999.md. Cel mai rapid sedan de la bavarezi a fost modificat și potrivit descrierii ar avea acum cel puțin 800 de cai putere. 

Accelerația de la zero la 100 km/h în aceste condiții durează numai 2.8 secunde! Iar prețul ce poate fi plătit pentru a deveni proprietarul propriului Disney Land, este de 99.999 de euro. Cifră care presupun că se negociază. 

x
x
x
x
x
x
x
x
x