Unic în Moldova! A fost scos la vânzare un Mercedes-AMG C43 Estate

De Pavel   |  15 Septembrie, 2020

Distribuie :

Modelele de performanță sunt tot mai des văzute pe străzile din Chișinău. Însă șoferii din Moldova aleg să-și achiziționeze mai mult modelele constructorului bavarez sau cele ale grupului VAG, din motiv că acestea ar fi mai accesibile și sunt mai populare printre șoferi.

Cu toate acestea, AMG-uri în plin sens al cuvântului nu prea avem. Să imporți un veritabil C63 în caroseria W204, echipat cu monstruosul V8 de 6.2 litri volum, te-ar costa circa 18.000 de euro numai pentru vămuire. Noile modele Mercedes-AMG sunt echipate cu motoare mai modeste de 4.0 litri volum Bi-turbo în cazul 63-urilor și de 3.0 litri volum Bi-turbo în cazul 43-urilor.

Ei bine, recent, pe un site de vânzări auto din Moldova, a apărut un exemplar pe care chiar nu așteptam să-l vedem vreodată pe străzile din țară. Este vorba despre Mercedes-AMG C43 4MATIC în caroseria S205 Estate! Acesta nu doar că îți oferă senzații tari grație celor 367 CP și 520 Nm, dar în același timp poate servi și drept un break confortabil pentru a călători cu familia sau a merge la cumpărături.

Tot aici se mai adaugă și sunetul impresionant al eșapamentului, un design care deja a reușit să cucerească inimile multor clienți, confort marca Mercedes, o mulțime de sisteme de siguranță și asistență, dar și materiale de calitate. Prețul este unul cât se poate de adecvat am spune noi, doar 34.900 de euro, pentru o mașină unică în țară cu un parcurs de 120.000 de kilometri.

În comentarii am vrea să ne spuneți ce credeți voi despre acest model și dacă își merită banii.

x
x
x
x
x
x