Unic în Moldova! În Chișinău se vinde un BMW Seria 2 M240i F23 cabrio de 340 CP, capabil de performanțe impresionante

De Sergiu   |  19 Iulie, 2020

Distribuie :

Cea mai potrivită mașină pentru perioada de vară este, fără dubii, o decapotabilă! Nimic nu se compară cu o primblare în bătaia vântului cu acoperișul retractat. Dacă e vorba de un cabrio rapid, păi e și mai bine!

Recent, a fost pusă la vânzare în Chișinău o decapotabilă ce combină performanțe foarte generoase cu un aspect vizual pe măsură. Este vorba de BMW Seria 2 M240i F23 dotat cu un motor de 3 litri volum în șase cilindri ce produce 340 CP în combinație cu o cutie de viteze automată. Mai mult decât destul pentru o deplasare comodă pe drumurile însorite, deoarece prima sută de kilometri o poate prinde în aproximativ 5 secunde! Motorul este conform cu normele de poluare Euro 6.  Produsă în 2016, aceasta a realizat doar 4600 kilometri, un parcurs derizoriu pentru 4 ani de exploatare.

Mașina se prezintă bine echipată, cu o serie întreagă de senzori și airbaguri, interior de piele, computer de bord și volan multifuncțional printre altele. Prețul pentru mașină este de 29000 euro, dar având în vedere că sezonul estival este abia la jumătate, cu siguranță se vor găsi persoane dispuse să o cumpere!

BMW Seria 2, cunoscut ca F22 pentru varianta coupe și F23 pentru cabrio se produce din 2013, fiind încă prezent pe linia de asamblare. O particularitate interesantă a modelului este distribuția egală a greutății față/spate în raport de 50:50. BMW F23 prezintă elemente de rigiditate suplimentare ale caroseriei pentru a oferi rezistență și un sistem electric de retractare a acoperișului textil ce permite strângerea și ridicarea acestuia în doar 20 secunde la viteze de până la 50 km/h. În comparație cu predecesorii, modelul oferă mai mult spațiu pe interior și un coeficient aerodinamic mai bun.

Dacă v-am intrigat, puteți găsi mai multe informații în anunțul de vânzare, AICI!

x
x
x
x
x
x
x
x
x