Unul dintre exemplarele Mercedes-AMG One a fost distrus de flăcări, în timp ce era transportat către client

De Inna   |  24 Mai, 2023

Distribuie :

Unul dintre cele 275 de exemplare ale hypercarului Mercedes-AMG One a avut de suferit în urma unui incendiu. Totul s-a întâmplat pe o autostradă din Marea Britanie, în timp ce modelul era transportat către client. 

Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută, în timp ce hypercarul era transportat într-o remorcă. Actualmente, momentul incendiului nu este cunoscut. Unele surse precizează că sursa incediului ar fi bateria de la sistemul hibrid al hypercarului, în timp ce alte surse dau vina pe frânele încinse ale camionului care transporta exemplarul.

În urma incendiului, automobilul a fost distrus totalmente. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Remarcăm că la momentul transportării, automobilul era deja cumpărat de către un client dintr-o țară nespecificată. Momentan, oficialii de la Mercedes încă nu au anunțat compensațiile pe care trebuie să le primească clientul. Însă, cel mai probabil că germanii vor construi cu un exemplar în plus, pentru a înlocui mașina arsă. 

Reamintim că Mercedes-AMG One este un hypercar cu motor unic de 1.6 litri volum, V6 turbo hybrid, care conține o tehnologie preluată de la Formula 1. Germanii au planificat producerea a doar 275 de exemplare a acestui model.