Unul dintre prototipurile viitorului Chevrolet Corvette hibrid a luat foc în timp ce era testat

De Inna   |  2 August, 2022

Distribuie :

Cel mai probabil că în 2024, constructorul american de automobile va lansa noul Corvette E-Ray, care reprezintă nimic altceva decât o versiune hibridă a celebrului model american. Potrivit informațiilor recente, acesta ar putea avea sistemul de propulsie alcătuit dintr-un propulsor termic V8 și o unitate electrică montată pe puntea față. 

Prototipurile versiunii hibride a celebrului model american sunt la momentul actual în faza de testare. Din nefericire, unul dintre prototipuri a avut de suferit în urma unui incident, care a avut loc chiar în timpul testelor. În timp ce era testat în munții Sierra Nevada din Spania, unul dintre automobile a luat foc. Mașina a fost distrusă totalmente. 

Potrivit ultimilor informații, incendiul a pornit din compartimentul motorului după o scurgere de ulei. Mai târziu, focul a cuprins pachetul de baterii. Odată ce testele se desfășurau nu tocmai în cea mai accesibilă locație, pompierii nu au putut să ajungă la timpul stabilit. Drept consecință, mașina a ars totalmente, din fericire, în urma incidentului nimeni nu a avut de suferit.